Juuksurid paljastavad kuus asja, mida nad enda juustega kunagi ei teeks

Published by Cathy on

Juuksurid paljastavad kuus asja, mida nad enda juustega kunagi ei teeks

Juuksuritelt küsitakse tavaliselt ikka nõu, mida oma juustega ette võtta. Sama oluline on aga küsida, mida tuleks igal juhul vältida.

Oma juuksed on juuksurile kõige kallim vara, millesse nad oskavad erilise hoole ja pühendumisega suhtuda. Pure Wow uuris ekspertidelt, mida nemad oma juustega kindlasti ei teeks.

Stilist Cristina B: «Mina ei jäta juuste kammimist mitte kunagi vahele. Igapäevane kammimine on eriti oluline, et vältida pusasid, mis lõhuvad juukseid ja põhjustavad lõhenenud juukseotsi.» Leia oma juustele sobiv kamm siit. 

Kuulsuste kolorist Sharon Dorram: «Ma ei teeks kunagi tugevad Brasiilia föönisoengut või mõnd teist keratiinihooldust, mis juukseid kõrvetab. Lisaks, kuna ma ujun palju ja pesen oma juukseid sagedamini kui tahaks, siis kasutan alati pärast juuste pesemist juuksemaski. Tänu sellele tunduvad mu juuksed terved, mitte nagu kuivanud õlekõrred. Need on elastsed ja läikivad nagu siis, kui ma olin veel laps.»

Kuulsuste stilist Justine Marjan: «Ma ei kasutaks kunagi kuumust, 

kui mu juuksed ei ole sada protsenti kuivad. See teeb väga palju kahju. Ja ma ei magaks kunagi tavalise puuvillast padjapüüri peal, sest see imab endasse niiskust, ajab su juuksed magamise ajal krässu ning teeb neid katki. Ma kasutan ainult siidist padjapüüre, sest tänu neile on mu juuksed siledad ja föönisoengud kestavad kauem.»

Kuulsuste stilist Jennifer Yepez: «Ma ei jätaks kunagi oma peanaha koorimist vahele. Ma tõesti usun sellesse – eriti kui keegi peseb oma pead nii tihti kui mina. Ma teen seda iga nelja päeva tagant.»

Kuulsuste juuksur Joseph Maine: «Mis puutub šampooni, siis olen ma täitsa hull mees. Ma jätaks enne mitu päeva oma pea pesemata, kui kasutaks sellist šampooni, mis on pungil sulfaatidest ja silikoonidest, mis jäävad juuste külge. Need šampoonid ongi nõnda tehtud, et nende koostisainete jäägid jääks sulle pähe, aga see tuhmistab juuksevärvi ja võib põhjustada juuste väljalangemist – sellega juba ei mängita. Šampoon peaks juukseid vaid õrnalt puhastama ja see on ka kõik!» 

Stilist ja ettevõtja Carolyn Aronson: «Ma ei kammi kunagi märgi juukseid ilma, et oleks enne juustesse kandnud mingit kaitsvat toodet. Muidu rebib see juuksed katki. See on väga oluline asi, mida teha, isegi kui kannad toodet vaid juukseotstele.»

  Jaga sõpradega
  0
   0
   Ostukorv
   Ostukorv on tühiTagasi poodi